dijous, 24 d’abril del 2014

SANT JORDI A L'ESCOLA

La diada de Sant Jordi també s'ha viscut a la nostra escola. Els nens i nenes d'educació infantil han sortit al pati a gaudir d'una tarda molt assolellada i amb contes que podien llegir-los, mirar-los, comentar-los amb els companys...en definitiva... la biblioteca ha sortit al pati per Sant Jordi!!

MONES DE PASQUA

Els alumnes de P3, P4 i P5, el divendres 11 d'abril a la tarda, van poder veure com algunes mares i familiars elaboraven unes boníssimes mones de Pasqua. Un cop acabades i ben decorades, cadascú a la seva aula les han pogut tastar.

P3 I P4 VISITEN ELS GEGANTS

El passat divendres 11 d'abril, els nens i nenes de P3 i P4 d'educació infantil van anar a veure els gegants en motiu de les festes de la Santa Creu. Aquí teniu unes imatges que demostren que s'ho van passar d'allò més bé:

dijous, 10 d’abril del 2014

LA VELLA QUARESMA

Cada divendres a la tarda, els nens i nenes d'infantil anem a veure la vella quaresma, li cantem cançons i per grups li traiem una cama.
Aquí en teniu un recull de fotografies.

dijous, 3 d’abril del 2014

P4 RECICLEM PAPER

A EDUCACIÓ INFANTIL SEGUIM EL PROJECTE D'AGENDA 21 I RECICLEM PAPER.

AQUÍ PODEU VEURE L'ALUMNAT DE P4 PORTANT EL PAPER PER RECICLAR QUE HEM ANAT RECOLLINT A L'AULA I DEIXANT-LO AL CONTENIDOR BLAU DE L'ESCOLA.

P4 VISITA EL MUSEU DE L'EMPORDÀ

TOT L'ALUMNAT DE P4 VAM ANAR AL MUSEU DE L'EMPORDÀ PER FER UN TALLER ANOMENAT LÍNIES AMB RITME.
VAM APRENDRE MOLTÍSSIMES COSES!

P4 HORT

ELS DIVENDRES ELS PANS I LES CÚPULES DE P4 REGUEM LES PLANTES DE L'HORT I MIREM COM CREIXEN.
JA TENIM PÈSOLS, FAVES I ALLS. ESTEM MOLT CONTENTS I CONTENTES!

P5 EXCURSIÓ A EMPÚRIES

El passat 4 de Març, els alumnes de P5 vam anar a Empúries. Van visitar les RUÏNES i van aprendre molt sobre els ibers, els grecs i els romans.
Després de dinar vam anar a la platja a collir petxines i llavors les van classificar i van aprendre el nom de cadascuna.
Ens ho vam passar d'allò més bé!